dissabte, 9 de gener del 2016

PRESENTACIÓ

             
      Hola sóc Herminia Borraás Amorós sóc enginyer i actualment em dedique a la docència sóc profesora de cicles formatius i tecnològia . Aquest bloc va dirigit a l'assignatura de TICs del títol d'Expert Universitari en Competència Professional per a l'Ensenyament en Llengües de la UMH. Els continguts d'aquest blog aniran dirigits per alumnes de tecnología de secundaria i anire publicant coses referides a energies alternativas, aspectos importantes i a destacar de les energies renovables Al blog publicaré coses referides a temes educatius i a més desenvoluparé una unitat didàctica amb diverses activitats perquè les puguen realitzar tots els alumnes que podem tindre en una aula.
Voldría fer constar que l’energia es treballa als següents nivells de l’ESO:
- 1n ESO (energia i la vida en acció),
- 3r ESO (energia i canvis químics),
- 4t (Optativa Fi Q,: ones) (Opt B iG: interacció entre subsistemes
Les capacitats que els alumnes assoliren amb les activitats, són les següents: 
- Comprendre que el coneixement científic és un saber integrat que s’estructura en diverses disciplines, i conèixer i aplicar els mètodes de la ciència per identificar els problemes propis de cada àmbit per a la seva
resolució i presa de decisions.
- Valorar críticament els hàbits socials relacionats amb la salut, el consum i el medi ambient, i contribuir a la seva conservació i millora.
  El temps aproximat per a la realització d'aquesta unitat didàctica serà de 4 sessions.
Finalment, pel que fa a l'avaluació de la mateixa, tindrem en compte els criteris d'avaluació, l'actitud i el treball de l'alumne en classe, per tant, es realitzarà mitjançant observació directa i examen dels coneixements adquirits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada